T–E–S–T
2014

INAUGURACIÓ Dissabte 15 de març a les 11.00 hores
TALLER INFANTIL DE CREATIVITAT "El bosc encantat" Dissabte 15 de març a les 11.30 hores, a càrrec de la il·lustradora Verònica Fabregat i del Centre d'educació emocional Miscel·lànea

Del 15 de març
al 15 de juny de 2014
Mostra d'art i creativitat
El Convent, Espai d'art
Vila–real, Castelló

logo_test     logo_convent     logo_ajuntament

María Herreros i Jorge Herrero
Cata de palabras, vocabulario para sibaritas

Chancleta<br><noscript><img src=

Chancleta

Masticable en boca y pegajosa al oído. Aroma de risas, pataleo y aplauso de foca. Cuerpo achatado, mórbido, que se engancha a la lengua, choca contra los dientes y estalla como pompa de chicle. Tonos azul celeste, verde kiwi y rosa fucsia con chispas de arena entre los dedos de los pies.

Algunes paraules no són el que pareixen… típic que te les trobes pel carrer i penses: “Què farà una paraula així amb un significat com aquest?”. Aquesta observació, que a priori pot resultar inútil, és l’argument de l’obra que tens a les teues mans.

CATA DE PALABRAS, VOCABULARIO PARA SIBARITAS
Jorge Herrero

Ana Sansano
Viari

Pont

Pont

Pintem quadres i escrivim llibres per a intentar comprendre el món, per a desxifrar-lo. Pintem i escrivim pensant que tot allò ens farà comprendre millor el buit. Però darrere del vers, darrere del traç no hi ha res. Només buit, espai per recórrer. Tan sols aquell moment de feliç comunió. La pintura d’Ana Sansano no dóna respostes. Però aconsegueix fer més profunda la ferida dolça de les nostres preguntes.

DIÀLEG I MEMÒRIA
Lola Mascarell

Raúl Pérez
Días de él

Una vegada li vaig preguntar: quina és la connexió d’aquesta cronologia de registres sense desig d’acabar? “La qualitat del meu descobriment” em va dir somrient, envoltat de papers, càmeres i dubtes en la seua veu.

APROXIMACIÓ EN DISTÀNCIA RELATIVA
Daniel Machado

Sam3
Voluntas

Que el blog des del qual Sam3 ens delecta amb els seus increïbles treballs es presente com una “agència de subconscient urbà”, ens deixa bastant clar que la seua proposta artística, lluny de voler ser una mera expressió plàstica, discorre per terrenys més pròxims a la reivindicació existencial de l’ésser humà i les circumstàncies que a aquest l’envolten.

LES FORCES VIVES
Pol Miramar